• حضرت علی (ع): چنان با مردم مصاحبت داشته باش كه خود دوست دارى به همان گونه با تو مصاحبت كنند.
jQuery Carousel

آمار بازدید کنندگان


  • امـروز 131 نفر
  • دیروز 721 نفر
  • افراد آنلاین 11 نفر
  • بازدید کل 2017809 نفر

لینکستان



جزئیات خبر


مقانلو: تلاش می‌کنیم از میدان بزرگ ریو سربلند خارج شویم

تاریخ خبر: 1395/04/11

سرمربی تیمملی تکواندو که به همراه این تیم جهت برگزاری اردوی مشترک چهار روزه با تیم منتخب خوزستان، در اهواز به سر میبرد با تاکید بر اینکه انجام چنین اردوهایی همچنان در دستور کار تیمملی خواهد بود، گفت: معتقدیم با اینکار، انگیزه، شور و هیجان خاصی در مربیان و جوانان استانها به وجود خواهد آمد و به بهرهوری زودبازده میرسیم.

 

بیژن مقانلو در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه خوزستان، با بیان این که هدف بلندمدت تیمملی، المپیک 2020 است، اظهار کرد: پس از آن که توانستیم سهمیههای المپیک ریو را کسب کنیم، هدف بعدی ما که استفاده بهینه از پتانسیل کشور در تکواندو است شکل گرفت؛ به این معنا که به نوعی به بهرهوری زودبازده برسیم که در این راستا اساس کارمان را روی این قرار دادیم که تیمهای منتخب و مربیان استانها در تمام ردههای سنی در آغاز هر سال مشخص شوند و این تیمها در هفته دو جلسه تمرین را برگزار کنند.

 

وی با اشاره به برگزاری اردوی مشترک تیم‏ملی و تیم منتخب استان خوزستان، بیان کرد: حضور قهرمانان در استانها باعث ایجاد انگیزه میان مربیان و جوانان و همچنین انتقال سطح فنی میان نخبگان استانها خواهد شد و سبب میشود این نخبگان بتوانند در آینده به عضویت تیم منتخب استان درآیند. علاوه بر این، بررسیهای ما نشان داد که با توجه به اینکه 31 استان در کشور وجود دارد، چنانچه از دل هر استان پنج بازیکن نخبه بیرون بیاید، 155 بازیکن خواهیم داشت که اگر قرار باشد سالیانه از میان این تعداد، 10 تکواندوکار نخبه به اردوی تیمملی تزریق شود، به بهرهوری زودبازده خواهیم رسید.

 

سرمربی تیمملی تکواندو کشورمان با بیان اینکه برگزاری اردوهای مشترک بازهم در دستور کار این تیم خواهد بود، افزود: با این کار انگیزه، شور و هیجان خاصی را در مربیان و جوانان استانها به وجود خواهیم آورد و امیدوارم که بتوانیم این راه را ادامه دهیم.

 

وی گفت: چنانچه استانهایی وجود داشته باشند که توانایی مالی را برای برگزاری چنین اردوهایی نداشته باشند نیز مشکلی نیست؛ چراکه چندین استان میتوانند کنار یکدیگر جمع شوند و ما در مرکزیت آن استانها حضور پیدا میکنیم تا به یاری خدا بتوانیم باعث توسعه و فراگیری تکواندو در سطح کشور به صورت دوچندان شویم.

 

مقانلو در ادامه با اشاره به مدت زمان کم باقیمانده تا آغاز رقابتهای تکواندو المپیک تصریح کرد: ما تا زمان اعزام به بزرگترین رویداد ورزشی دنیا و اولین مسابقه، تنها 35 روز کاری در پیش داریم و درمجموع نیز 49 روز تا بازی اولین نمایندهمان فرزان عاشورزاده باقی مانده است و پس از او نیز به ترتیب کیمیا علیزاده، مهدی خدابخشی و سجاد مردانی روی شیاپچانگ خواهند رفت که امیدواریم همچون سال های گذشته در این رویداد بزرگ بتوانیم سبب افتخار و غرور ملی کشور و مردم عزیزمان شویم.

 

وی در پاسخ به این سوال که برگزاری چنین اردوهای مشترکی علاوه بر کمک به رشد تکواندو در استانها، آیا دستاوردی نیز برای خود تیم‎‎ملی دارد؟ عنوان کرد: به نظرم همین قدر که این حرکت بازخورد مناسب در استانها داشته باشد و ایجاد انگیزه کند، خود کار بزرگی است. تیمملی ما نیز تیمی است که قهرمان جهان و آسیا است و چهار طلا در بازیهای آسیایی کسب کرده و جزو بهترینها است ولی در مجموع ما این اردوها را برگزار میکنیم که به این جوانان بگوییم "شما نیز میتوانید مثل این ملیپوشان باشید". بستر برای همه مهیا است و هر کس براساس اصل شایستهسالاری میتواند به اوج افتخارات برسد؛ کما این که همین ملیپوشان حاضر نیز از فیلترهای تعریفشده ما گذر کردند و طی دو سال به اینجا رسیدهاند. این نشان میدهد کار نشدنی نیست و همه چیز به وجود و توانمندی این عزیزان باز میگردد و وظیفه ما هم مهیا کردن بستر مناسب در راستای پیشرفت این بازیکنان است.

 

سرمربی تیمملی تکواندو کشورمان درخصوص شانس کسب مدال توسط ملیپوشان در المپیک نیز گفت: ما در المپیک قبلی یک مدال نقره توسط باقریمعتمد کسب کردیم که خیلیها معتقدند ما نتیجه ضعیفی گرفتیم ولی من معتقدم مدال نقره المپیک، نه تنها مدال کمی نیست بلکه بسیار هم ارزشمند است.

 

وی ادامه داد: شاید توقع از تکواندو بسیار بالا رفته باشد. اگر نگاهی بیندازیم خواهیم دید تنها کسانی که در المپیک توانستهاند مدال کسب کنند، آقایان ساعی، کرمی و باقریمعتمد بودند و کسی جز اینها نتوانسته مدال کسب کند و اگر ملاک، نشان طلا است، بیشتر طلاهای المپیک را هادی ساعی گرفته است. بنابراین مدال نقرهی باقری معتمد در لندن نیز ارزشمند است و ما همیشه از وی سپاسگزار خواهیم بود چرا که در هر صورت یک نقره نیز ارزش خاص خود را دارد.

 

مقانلو اضافه کرد: با تمام این تفاسیر ما سعی خواهیم کرد که از این میدان بزرگ در ریو سربلند خارج شویم اما در این بین مهمترین اصل آن است که وظیفهمان را به نحو احسن انجام دهیم و شرمنده ملت عزیزمان نشویم. امیدوارم که دست خالی برنگردیم.

 

وی در ادامه در پاسخ به پرسشی درباره برنامههای تیمملی تا آغاز المپیک نیز گفت: برنامههای ما برای تیم از ابتدا تعریفشده بود. پس از بازگشت از تورنمنت بینالمللی یونان، درمجموع 49 مرحله اردو را از 25 خردادماه تا 19 مردادماه پیشبینی کرده بودیم که در حال حاضر در مرحله 35 قرار داریم.

 

سرمربی تیمملی تکواندو کشورمان با بیان اینکه تمام مراحل اردویی، فازبندی شده میباشد، افزود: در حال حاضر در فاز استقامت در قدرت قرار داریم و سپس در جهت حفظ آن برمیآییم و بعد از آن، دورهها را میگذرانیم و در نهایت نیز کارهای سرعت را انجام خواهیم داد.

 

مقانلو اظهار امیدواری کرد: بتوانیم براساس برنامه زمانبندیشده تا شروع المپیک، به اوج آمادگی هوگوپوشان تیمملی برسیم.

 

او با اشاره به نوع تمرینات ملیپوشان خاطر نشان کرد: تمرینات براساس تقسیمبندی صورت گرفته، شامل تمرینات مقاومتی، ویژه و رقابتی هستند که تمام اینها فازبندیشده هستند و به یاری خدا تا روز موعد به اوج آمادگی خواهیم رسید. البته ما در ریو با یک اختلاف زمانی هفت ساعت و نیمی مواجه هستیم که باتوجه به تمرینات انجام شده، شش روز زودتر در ریو حضور پیدا خواهیم کرد و تمرینات را به گونهای تنظیم خواهیم کرد تا مشکلی پیش نیاید.

 

سرمربی تیمملی تکواندو کشورمان در پایان نظرش در خصوص تکواندو خوزستان را نیز اینگونه بیان کرد: "عقیده دارم تکواندو خوزستان با برنامهریزی ایدهآلی که ترتیب داده است، پتانسیل رشد و توسعه یافتن را همچنان دارد. خدا را شاکرم که مسوولان ورزشی این استان انگیزه لازم را برای پیشرفت تکواندو دارند. حضور قهرمانان المپیک در اهواز و برگزاری کلاسهای داوری و مربیگری، موضوعاتی هستند که باعث رشد و توسعه استان خواهد شد و من بسیار خوشحال هستم و از آقایان پورسلان (رییس هیات تکواندو خوزستان) و محمدزاده ( دبیر هیات تکواندو خوزستان) تشکر میکنم که دست به دست هم دادهاند تا بار دیگر خوزستان در این رشته ورزشی قدعلم کند. قطعا این پتانسیل در تمام استانهای ما وجود دارد و تنها باید برنامهریزی، هدف و استراتژی داشت تا بتوان براساس آن استراتژی، گامهای بلندتری برداشت. اولین قدم را نیز ما برداشتهایم و تاکید کردهایم که اعضای تیم منتخب استان حداقل دو روز در هفته دور هم جمع شوند تا انگیزه در آنها به وجود آید و ارتباط ایدهآل میان مربی و بازیکنان حاصل شود تا به تبع آن و با این هدف، خوزستان بار دیگر بتواند قهرمانانی همچون مهرداد رکنی را تحویل کشور دهد."

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به هیات تکواندو استان خوزستان می باشد.